Pektin vélemények

A pektin tartalmú kiegészítőket könnyedén személyesen vagy akár online is beszerezhetjük. Többféle formában is hozzájuthatunk, hiszen italként és kapszulaként is megtalálható. A pektin elsősorban az élelmiszeriparban ismert anyag, amelynek zselésítő és sűrítő tulajdonságait már nagyanyáink is ismerték és használták. Mindenki által ismert mondás: "Naponta egy alma, a doktort távol tartja"
 

Miért érdemes almát fogyasztani?

Az alma magas pektin tartalommal rendelkezik, amely pozitív hatással van egészségünkre. Csökkenti a káros vérzsírokat, az ember számára élelmi rostként működik, hosszú távon pedig képes csökkenteni a koleszterinszintet. Javítja az emésztést, megőrzi a belek egészségét, stabilizálja a vércukorszintet, megelőzi az epekő kialakulását és csökkenti a súlyfelesleget.  Az emberi szervezetnek szüksége van a folyamatos növényi eredetű rost pótlására, hiszen a rostok egészségmegőrző hatásaik mellett az egészséges fogyás elérésében is segítségünkre lehetnek. A rostokban található anyagoknak köszönhetően egészséges teltség érzetet érhetünk el. A rostban gazdag táplálkozással és kiegészítők fogyasztásával védhetjük szívünk egészségét, védelmet nyújthatunk az emésztőrendszernek, a gyomornak és a krónikus betegségeket is megelőzhetjük. 

A pektin tartalmú termékek és étrend - kiegészítők tartósítószerektől, színezék - és adalékanyagoktól mentes természetes élelmiszereknek minősülnek. Mellékhatásokkal nem rendelkeznek, de egészségügyi probléma esetén kérjük ki kezelőorvosunk véleményét. Tehát egy sokoldalú anyag, amely jótékony hatással van egészségünkre és fogyókúrás hatásokkal is rendelkezik. 

Pektin rendelés

Naturmind Pektin 80g

Naturmind Pektin 80g

Kocsonyásító tulajdonságának köszönhetően gyümölcszselék, dzsemek, lekvárok elkészítéséhez is alkalmazzák.

Ár: 2090 Ft
Megnézem
Népszerű

Herbafermétrend-kiegészítő cseppek 30 ml

Herbaferm étrend-kiegészítő cseppek 30 ml

A Herbaferm csepp gyógynövények természetes fermentációjával készül. Megnyugtatja a szervezetet, az egészséges emésztés helyreállításával pedig beindítja a regenerációs folyamatokat. 

Ár: 7450 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!