Pektin vélemények

A pektin tartalmú kiegészítőket könnyedén személyesen vagy akár online is beszerezhetjük. Többféle formában is hozzájuthatunk, hiszen italként és kapszulaként is megtalálható. A pektin elsősorban az élelmiszeriparban ismert anyag, amelynek zselésítő és sűrítő tulajdonságait már nagyanyáink is ismerték és használták. Mindenki által ismert mondás: "Naponta egy alma, a doktort távol tartja"
 

Miért érdemes almát fogyasztani?

Az alma magas pektin tartalommal rendelkezik, amely pozitív hatással van egészségünkre. Csökkenti a káros vérzsírokat, az ember számára élelmi rostként működik, hosszú távon pedig képes csökkenteni a koleszterinszintet. Javítja az emésztést, megőrzi a belek egészségét, stabilizálja a vércukorszintet, megelőzi az epekő kialakulását és csökkenti a súlyfelesleget.  Az emberi szervezetnek szüksége van a folyamatos növényi eredetű rost pótlására, hiszen a rostok egészségmegőrző hatásaik mellett az egészséges fogyás elérésében is segítségünkre lehetnek. A rostokban található anyagoknak köszönhetően egészséges teltség érzetet érhetünk el. A rostban gazdag táplálkozással és kiegészítők fogyasztásával védhetjük szívünk egészségét, védelmet nyújthatunk az emésztőrendszernek, a gyomornak és a krónikus betegségeket is megelőzhetjük. 

A pektin tartalmú termékek és étrend - kiegészítők tartósítószerektől, színezék - és adalékanyagoktól mentes természetes élelmiszereknek minősülnek. Mellékhatásokkal nem rendelkeznek, de egészségügyi probléma esetén kérjük ki kezelőorvosunk véleményét. Tehát egy sokoldalú anyag, amely jótékony hatással van egészségünkre és fogyókúrás hatásokkal is rendelkezik. 

Naturmind Pektin 80g

-7% Naturmind Pektin 80g

Kocsonyásító tulajdonságának köszönhetően gyümölcszselék, dzsemek, lekvárok elkészítéséhez is alkalmazzák.

Ár: 1295 Ft
1395 Ft
Megnézem

Benefitt Pektin 100g

-15% Benefitt Pektin 100g

Természetes zselésítő anyag - vegán, reform term

Ár: 1650 Ft
1940 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!